Massagesalon Wave

Massages | Online boeken

Ontspanningsmassage

Tijdens deze massage kom je volledig tot rust en geniet je van algehele ontspanning. Het vermindert spierspanning en geeft je een verfrissend gevoel.

Wave massage

Net als de golvende beweging van de zee, past deze massage zich aan jouw behoeften aan. Tijdens deze ontspannende massage worden zowel handen als bamboestokken en/of cups gebruikt. Deze gevarieerde combinatie van massagetechnieken biedt ontspanning en verlichting, waarbij je zelf kunt kiezen welke behandeling het beste bij jou past.

Bamboe massage

Bamboemassage is een massagevorm waarbij bamboestokken in combinatie met olie en handen worden gebruikt om het lichaam te masseren.

Door gebruik te maken van bamboestokken is het mogelijk om dieper te masseren

Massage bij migraine

Bij massage voor migraine draait het om het verlichten van symptomen en het verminderen van aanvallen door specifieke technieken die spierspanning en stress verminderen. Het helpt de bloedcirculatie te verbeteren, pijn te verminderen en een gevoel van ontspanning te bevorderen.

Omdat tijdens een migraine aanval de hersenen al overpirkkeld zijn, is het niet raadzaam om deze massage te boeken tijdens een aanval. maar juist preventief.


Cupping

Cupping is een techniek waarbij vacuüm gecreëerd wordt in cups, waardoor de huid en het bindweefsel omhoogkomen, wat de doorbloeding sterk bevordert. Het gebruik van cupping cups helpt bij het losmaken van verklevingen in het bindweefsel. Door de strijkende beweging van de silicone cups tijdens de behandeling, ontstaan er doorgaans minder blauwe en rode vlekken op de huid.

Massage bij spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn is de meest voorkomende vorm van hoofdpijn, vaak veroorzaakt door een combinatie van factoren. Massage van de gespannen spieren in de nek, schouders en schedel verbetert de doorbloeding en helpt om knopen en verklevingen in de spieren los te maken, waardoor spanning en pijn verminderen.

Massage bij lage rugpijn

Bij lage rugpijnmassage wordt niet alleen de rug zelf behandeld, maar wordt ook gekeken naar eventuele strakke spieren op een andere plaats in de langespierketting. Deze ketting omvat spieren die functioneel met elkaar verbonden zijn en die indirecte invloed kunnen hebben op de rugpijn.